Bine ați venit pe blogul nostru.

In ziua de astăzi, accentul cade de cele mai multe ori pe aspectul fizic și statutul social. Dar, în acest articol nu vreau să dezbatem defectele lumii contemporane , ci a lipsurilor din gândirea feminină , prejudecățile , rușinea, etichete oferite din diverse motive proprii , comune .

Da, multe femei arată bine pentru că au un statut social bun și “își permit “ sa poată sa meargă la saloane, la sala de Fitness , la masaj și dacă mai adaugă și o haină frumoasă sunt invidiate de cel puțin 10 femei care trec pe lângă ele.

Hai sa lăsam comoditatea, să nu ne mai încărcam mintea cu invidie și sa încercam sa reușim . Sa îți accentuezi Frumusețea și sa încerci sa dai o forma îmbunătățită corpului tău poate sa rezulte și din alte metode. Sala de Fitness poate fi înlocuită cu 10-30 de minute de exercitii făcute in casa, alergat in aer liber. Alimentele nesănătoase pe care le consumați pot fi înlocuite cu alimente sănătoase . Nu vorbim aici de Rețete scumpe . Vorbim strict de eliminarea sucurilor, prăjelile, zaharului, Fast-food, mâncărurilor grase , produselor de panificație etc .

Tu ca femeie , poți sa îți faci măști faciale acasa , scrub pentru celulita și ten, sa fii curată în permanență și îngrijită.

Lasă scuzele și treci la treabă. Poți sa te simți bine in pielea ta dacă depui puțin efort . Poți sa te îmbraci si de la Bernd-uri mici și sa arați bine. Dacă te documentezi puțin in privința modei actuale . Nu e necesar sa dai 3000 de euro pe o geanta ca sa arați bine.

Femeile care spun ca nu pot arate bine pentru ca nu au bani suficienți , sunt femei delasatoare , femei care așteaptă miracole ca sa poată sa se simtă bine.

Nu poți avea totul in viață, dar cu siguranța nu o sa îți pice nimic din cer.