Obosit, trist, stresat de grijile ce te înconjoară?
Multă lume se confruntă cu o asemenea stare de neliniște, neîmplinire. De ce? Din nefericire!
Ia o cană mare de cafea, stai în pat sau unde te simți mai confortabil și analizează. Cântărește lucrurile bune din viața ta și pune-le in balanță cu cele rele. Gândește-te bine! Ce îți doreai tu să devii când erai mic? Ai ajuns unde vrei? Ce visezi tu? Care este viața pe care ți-o dorești cu adevărat?
Lasă lucrurile realiste și siguranța pe care o vrei. Asta e comoditate! Esti într-un mediu confortabil de nefericit. Vrei să fii pe un vapor? Vrei să zbori ? Vrei să vezi lumea? Vrei să ai un loc de muncă de unde sa te întorci acasă zâmbind? Realizează fapte mici care te îndreaptă în acea direcție. Fă o schimbare! Viața este prea scurtă pentru a fi irosită. Îți place sa irosești? Nu fă asta și cu propriile tale vise. Nu le închide într-o cușcă doar de dragul lumii înconjurătoare.

Teama ta de nou poate fi trecătoare. Luptă pentru dorința care îți asigură fericirea. Nu fi un fluture care trăiește puțin! Așa cum ai reușit să fii frumos după o viața în carapace, zbori prin lume, poți și straluci pe cer, luminând speranță!