Când am început să scriu despre acest articol, eram în căutarea numelui perfect și al simbolului. M-am pripit. Mi-am dat seama că unicitatea și simplitatea sunt cele mai frumoase. Aici greșesc oamenii în general. Toți încearcă să ducă la extrem totul. Din această cauză se naște eșecul.
De cele mai multe ori, trebuie să lăsăm lucrurile așa cum sunt. Frumusețea are mai multe laturi, mai multe întelesuri. Fiecare lucru, om este frumos în felul lui, iar ce o sa vedeți aici este o pasiune care accentuează arta frumosului.
Vă uitați des după lucruri de valoare prin casă? Eu sunt într-o continuă căutare, deoarece, împreună cu soțul, renovăm casa. Am găsit obiectele perfecte pentru decor. In primul rând, îmi doresc o oglindă mare, cu ramă frumoasa la intrarea în casă. Fiecare om care îmi va păși în casă să poată să își reflecte energiile, indiferent de natura lor.
În camera copilului meu îmi doresc ceva să îl reprezinte și să îl atragă în casa, seara, după ce a hoinarit la joacă sau la studii. Am observat înclinațiile lui spre instrumentele muzicale. Și o sa gândesc obiecte în acest gen, dar pentru moment am descoperit asta.

Modernul se îmbină cu creativitatea!
Iar pasiunea mea pentru make-up mă face să amplasez în spațiul meu un tablou reprezentativ.

Spațiul meu, mi-l imaginez la mansardă cu un dressing frumos, amenajat ca într-un atelier de croitorie, cu un birou care să se îmbine perfect cu umerașele și masa de make-up, rafturile cu agende și pixuri destinate scrisului și blogului.
Aveți culori care va liniștesc? Eu, în general, iubesc ordinea și aspectul frumos al unei încăperi, de aceea aleg albastrul.

Dar vreau sa privesc și ceva autentic când beau cafeaua, dimineața, din dormitorul meu cu pat matrimonial și pereți unici.

Munca trebuie răsplătită, apreciată și comentată. Fiecare om care are sclipire, trebuie binecuvântat cu aprecieri. Fiecare apreciere te ambiționează și scoate tot ce e mai bun din tine.


Eu sunt genul de om care nu este atras de lucrurile și obiectele comune. Singurele accesorii pe care le port sunt: brățara din aur de la soacra mea, un lănțișor din argint, finuț cu un pandantiv din fluture de la nașa mea și o brățara Pandora primită de sărbătorile de iarnă.
M-au impresionat aceste accesorii unice și rafinate. Dau un aer vintage și pot să te ducă într-o lume a eleganței, lume pe care nu oricine o apreciază.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook. Produse confecționate de către profesoara mea de Limba și Literatura Română, Carmen Lascu,împreună cu fiica sa Irina Lascu.