Multe articole din zona de Beauty te învață ceva anume sau prezintă avantajele și dezavantajele unor produse. Acest articol se adresează persoanelor dornice să învețe să aibă o rutină corectă și celor interesate de imaginea lor. Nu am urmat un curs și nu dețin nici un fel de certificat, drept urmare nu dau sfaturi.
În urma unui sondaj pe Instagram, am observat conectarea voastră cu Brandul Make-up Revolution.

https://www.instagram.com/andreea_zdircea/?family_bridges_funnel_id=nb3cO5Ozx9DMK9lw&family_bridges_source_surface=fb_profile

Ați ales asta, după părerea mea, pentru că utilizați mai des aceste produse decât altele.
Din punctul meu de vedere, acest Brand are produse calitative și într-o oarecare măsură, accesibile ca preț.
Folosesc câteva produse de la ei și pot confirma calitatea. Sunt mulțumită! În mica mea lume, în procesul meu de învățare, am învățat sa nu mai copiez, să ascult sfaturi și să aplic machiajul pe care îl consider potrivit pentru mine și cu care mă simt confortabil.


Sunteți în căutare de sfaturi? Înscrieți-vă în grupuri de make-up, uitați-vă la tutoriale pe YouTube și furați meseria de la cel care se ocupă de voi.
De cele mai multe ori petrec timp pe grupul inițiat pe Facebook Only About Make-up 💄💋💄.
Uită-te și crează-ți propriul stil. Ia notițe, privește, documentează-te și exersează! Practica e mama învățăturii. Nu te descuraja la critici și dacă ești pasionat și crezi că vrei să îți faci un viitor din această pasiune, fă cursuri acreditate, obține un certificat și diferențiază-te de restul!
Acum revenim la ideea de bază a articolului.
Când spunem “vreau sa mă machiez”, trebuie să privim în oglindă și sa observăm tenul când spune: “pregătește-mă!”.

https://ralucaandreeablog.home.blog/2019/11/22/i-💜-revolution-unicorn-palette/
https://ralucaandreeablog.home.blog/2019/12/01/the-reality-disappears/


Dacă nu te machiezi des poți observa impuritățile de pe față, așa că poți începe cu exfolierea și curățarea suprafeței tenului. Într-un articol precedent am creat un exfoliant creat în propria bucătărie, asta dacă nu ai unul achiziționat. Poți vedea linkul atașat în descrierea pozei anterioare.
După acest ritual poți încerca să aplici o bază. Baza are rol esențial în machiajul rezistent și un aspect plăcut, neted. Eu folosesc una din gama Revolution, pe lângă alte baze.

Reduce roșeața
Conține vitamina B3 – reduce ridurile, acneea și hiperpigmentarea, asigură un ton uniform al pielii
Fără parabeni
vegan


După ritualul de relaxare aplică fondul de ten, corectorul și închide totul cu pudra. Conturează fața în funcție de forma feței tale și iluminează-o. Răvășește sprâncenele puțin și crează o pată de culoare la ochi. Fixează tot și privește rezultatul.

https://www.notino.ro/nyx-professional-makeup/total-control-make-up/
Acesta este fondul de ten pe care îl folosesc. Este lichid, are o acoperire destul de bună și un aspect matufiant.

Exersează ori de câte ori poți. Fă poze! Vezi evoluția. Lucrează unde ai nevoie de îmbunătățiri și aplică corect produsul. Sunt puțini artiști în make-up, pentru că da, și această meserie este o artă. Unii machiază doar pentru a nu plătii pe alții să o facă, alții pentru că e la modă și alții care pur și simplu sunt artiști.

https://www.notino.ro/nyx-professional-makeup/mineral-finishing-powder-pudra-cu-minerale/


Make-up Revolution poate să îți ofere culori interesante. Vezi articolul despre paleta Unicorn! Dar uite și altceva interesant!

https://ralucaandreeablog.home.blog/2019/11/22/i-💜-revolution-unicorn-palette/
Eu am folosit într-o încercare: inventive pentru bază, Advant Garde pentru linia apei și Artistic pentru pleoapă.


Am uitat de buze!!! Uite aici câteva idei de nuanțe și ai grijă ca să nu fi un clovn. Când machiajul ochilor este strident, optează spre un ruj nude.

Eu am folosit nuanța din mijloc.
https://www.notino.ro/search.asp?exps=Make+up+Revolution++buze

Vă provoc să faceți un before&after și să vedem cum și ce folosiți. Curaj!

Dacă va plăcut articolul vă așteptăm cu share, păreri și fallow pe Instagram.