Drama vine în momentul în care găsești peria plină de păr, cada, și covorul dar și perna. Pe voi vă sperie? Pe mine da. Căutam un produs care să amelioreze această situație de criză.
Totul a început când mă înscriam într-un giveaway pe Instagram, lansat de ispita Irina de la Insula Iubirii. În acea perioadă mă înscriam în toate concursurile pe care le vedeam. Dar am primit un mesaj de la Irina cu textul: Ai câștigat!
După ce coletul a ajuns la mine, am început să folosesc produsele de la Prozis.
Pentru moment o să vă povestesc doar despre suplimentele alimentare Multi PRZ.

https://www.prozis.com/ro/en/prozis/multi-prz-60-tabs


Nu sunt genul care să promoveze produse pe care nu le încerc. Nu primesc bani pentru acest articol, nici vreun avantaj. Doar vreau să împărtășesc cu voi părerea mea despre produsele câștigate.
Acest produs conține vitamina A, este bun pentru păr, unghii și vederea optimă. In această perioadă nu mi-am mai aplicat unghii cu gel sau vreo manichiură sofisticată, nici la coafor nu am mai fost. Aceste suplimente m-au ajutat într-o oarecare măsură. După consumul de tablete timp de o săptămână, am observat împuținarea firelor de păr căzute, dar și întărirea unghiilor. Nu voi spune niciodată că am găsit produse miraculoase. Nici nu sunt de acord cu produsele promovate după ce ele au fost scoase pe piață de o zi.
Aceste tablete le-am luat de două ori pe zi și mi-a plăcut parcursul cu ele. Voi ce produse ați încercat? Puteți lăsa comentarii și de ce nu păreri despre articolele mele.

https://www.instagram.com/andreea_zdircea/?family_bridges_funnel_id=NxDQZSyh3YuP5i6a&family_bridges_source_surface=fb_profile