Unde a greșit deținătoarea Brand-ului Plush Bio?

Atenția mea asupra acestui Brand a început cu ceva timp în urmă. Am vrut să achiziționez produse de calitate, iar aceste produse mi-au fost recomandate de mai multe persoane care și le achiziționaseră. M-am documentat și am văzut că sunt recomandate pe bază de consultația unui medic. De ce zic asta? Pentru ca doamna în cauză se recomanda așa. Îmi doream mult să achiziționez produsele acestea,dar nu știu de ce, tot amânam.
De curând, am tot văzut persoane afectate de aceste produse. Eu nu pot să îmi exprim părerea despre produse, deoarece nu am folosit și nu pot să dau cu pietre în ceva ce nu am testat pe propria piele.
Persoanele pe care le cunosc și au folosit aceste produse sunt mulțumite de unele dintre ele,însă multe produse nu au avut nici un efect.
Unde mi se pare mie că a greșit doamna care deține acest Brand?
In primul rând, titlul de Doctor nu se poate folosi dacă nu ai studiile necesare care să te denumească așa. Deoarece acest titlu poate să îți aducă clienți valoroși doar pentru că ei prind încredere în serviciul oferit de tine.
In al doilea rând, nu mi se pare normal să se schimbe formula produsului. De exemplu, produsul poate să fie bun, dar dacă formula se schimbă la următoarea utilizare poate să se schimbe și efectul asupra pielii.

https://www.facebook.com/groups/2881539358628379/?ref=share
Dați click pe acest link. Puteți vedea mai multe informații despre aceste produse. Sunt păreri pro și contra. Acest grup a fost înființat pentru schimbul de experiențe bune sau rele, într-o societate lipsită de scrupule uneori.

În adolescență m-am confruntat cu acnee. Nu este plăcut să fii în atenția privirilor și să încerci să te ferești de oamenii care judecă mult prea ușor. Trebuie să consultați un medic dermatolog care să vă ajute să depășiți acest obstacol și să puteți să vindecați pielea. În ziua de astăzi, este foarte ușor să te iei după persoanele din social media, doar pentru ca ele arată din punctul vostru de vedere frumos. Sigur, poți să încerci orice, dar să fiți atenți ca aceste persoane să folosească și să testeze aceste produse. Este importantă părerea unei persoane care a folosit un produs, dar în același timp, poate pe pielea ta se comportă altfel, deci cel mai indicat este să vizitezi o persoană avizată sau să îți faci teste pentru a vedea exact ce produs ți se potrivește.

https://www.instagram.com/andreea_zdircea/
Follow and like😊


Alt lucru care nu mi se pare în regulă este că nu își respectă în totalitate clienții și viitorii clienți.
Clienții, din punctul meu de vedere, reprezintă cartea de vizită a unei afaceri. Dacă clienții sunt multumiți, ei povestesc și pot aduce alți potențiali clienți,iar mușamalizarea problemelor clienților, poate avea efect negativ. Pe lângă returnarea banilor, se poate ieși în față și să își asume erorile,iar amenințările care se fac la adresa persoanelor care s-au revoltat mi se par copilărești. Deja foamea asta de bani și de renume dezumanizează,iar caracterul scade. Nu o cunosc pe doamna de la Plush și nu îmi permit să fac acuzații,dar pot să îmi dau cu părerea la articolele pe care le văd în MASS-media.
Dacă aveți păreri despre această situație puteți lăsa comentarii.
Dacă vă plac articolele mele puteți da share și like.